Advokat skilsmisse, skilsmisseadvokat, skilsmissebørn, bodeling

Advokat skilsmisse

En skilsmisse er for de fleste en hård tid, hvor mange følelser er i spil. Du skal samtidig tage stilling til mange økonomiske, juridiske og praktiske spørgsmål, som kan være svære at besvare. Ved at rådføre dig med en advokat ved skilsmisse, får du et professionel syn på sagen og vejledning til at træffe de rigtige beslutninger.

Hos Advokatfirmaet INDSIGT kan vi rådgive og bistå dig/jer, med at få styr på hele skilsmissen. Der er en række hovedområder, du og din ægtefælde skal have styr på, og som vi gerne hjælper med.

I skal tage stilling til, om I vil gennemgå en separation eller en skilsmisse og vilkårene omkring disse processer.

Der skal være enighed om bodeling og ægtefællebidrag. Ved fældes børn skal der endvidere være enighed om samvær, bopæl, børnebidrag og forældremyndighed. Noget en skilsmisseadvokat kan hjælpe med.

Separation eller skilsmisse?

Hvad man skal vælge er forskelligt fra sag til sag. Der er en række regler på området, som i langt de fleste tilfælde afgøre sagen. Disse regler og retningslinjer kan en advokat ved skilsmisse være behjælpelige med.

Overordnet set er det muligt at blive skilt uden forudgående separation, hvis begge parter er enige om det, og hvis der ikke er fældes børn under 18 år.

Hvis I har fældes børn under 18 år, er der pr. 1. april 2019 indført en 3 måneders refleksionsperiode.

Ved uenighed om skilsmisse, har begge parter ret til separation, uden den andens samtykke. Efter 6 måneders separation, kan begge parter ansøge om skilsmisse. Forskellen på separationen og skilsmisse er at skilsmisse er et ophør af ægteskabet, hvor separation er en suspension af ægteskabet. Ved separation er ægteskabet derfor ikke ophørt og du kan ikke indgå nyt ægteskab før efter en skilsmisse.

Søg råd hos en advokat ved skilsmisse

Det kan være rigtigt dyrt at få en sag afgjort i retten, Advokatfirmaet INDSIGT hjælper inden skilsmissen går i hårdknude. Søger du advokat skilsmisse, er du altid velkommen til at kontakte Kristian pr. tlf: 53 54 65 60 eller pr. mail: kristian@advokatfirmaetindsigt.dk. Vi hjælper dig med en optimalt skilsmisse i forhold til dine pligter, rettigheder og din økonomi.


Kristian Regnar Pedersen

Kristian Regnar Pedersen

Advokat

53 54 65 60

Mette Veggerby Sørensen

Mette Veggerby Sørensen

Sagsbehandler

93 39 40 30

Gitte Døi

Gitte Døi

Sagsbehandler

54 58 16 99

You might be asking yourself, “Why would I need someone to write my essay?” You’re not the only person asking this question. Many students have the same question. If you’re among those students, you’ve probably wondered how the service can https://www.sfweekly.com/sponsored/review-of-the-top-5-academic-assistance-platforms/ deliver the most perfect essay you can get. There’s no reason to stress; our writing service can make your task much simpler! Here are some suggestions and tricks that will aid you.