Advokat testamente, pris, arv

Advokat testamente

Alle kan i princippet selv skrive et gyldigt testamente. Det er derfor ikke en betingelse, at et testamente skal være udarbejdet af en advokat, for at være gyldigt.  Men det kan dog være en god idé, at søge efter en advokat til testamente oprettelse.

Ved komplicerede familieforhold er det særlig vigtigt med hjælp fra en advokat, når testamentet skal oprettes. Det sikrer, at alt går rigtigt til og at testamentet tilgodeser de ønskede, når det træder i kraft.

Der er flere forhold hvor det kan anbefales at inddrage en advokat til testamente oprettelse bl.a. hvis der er tale om en familie bestående af dine, mine og vores børn. Hvis du er ejer af en erhvervsvirksomhed, samt hvis du vil tilgodese din samlever og dennes børn.

Sikre dine ønsker   

Vil du sikre at dine ønsker opfyldes, den dag du ikke er her længere, så er det altid en god idé at tale med en advokat om testamente oprettelse.

Hos Advokatfirmaet INDSIGT lytter og stiller vi spørger til dine ønsker. Vi sørger altid for at testamentet formuleres, så der ikke er tvivl om dine ønsker. Vi tager udgangspunkt i din familiesituation og rådgiver dig, om de ting du skal være opmærksom når testamentet oprettes. Vi tager højde for arvelovens regler og at formuleringerne i testamentet ikke er til at misforstå. I værste fald vil forkerte formuleringer kunne føre til, at dine ønsker ikke kan indfries.

Prisen på vores honorar afhænger af tidsforbruget på at hjælpe dig med oprettelsen af testamentet. Søger du advokat testamente? Du er altid meget velkommen til at kontakte Kristian pr. tlf: 53 54 65 60 eller pr. mail: kristian@advokatfirmaetindsigt.dk for en gratis og uforpligtende drøftelse af din sag og dine ønsker. Hos Advokatfirmaet INDSIGT har vi kunder i hele Nordjylland, som vi hjælper fra vores kontorer i Aalborg og Hjørring.


Kristian Regnar Pedersen

Kristian Regnar Pedersen

Advokat

53 54 65 60

Mette Veggerby Sørensen

Mette Veggerby Sørensen

Sagsbehandler

93 39 40 30

Gitte Døi

Gitte Døi

Sagsbehandler

54 58 16 99