Bolig advokat Aalborg, Århus, Odense, København

Bolig advokat Aalborg

Advokatfirmaet INDSIGT – din bolig advokat Aalborg og resten af Nordjylland. Hvert år hjælper vi et stort antal boligkøber godt gennem købet af drømmeboligen. Vi er altid på købers side og sørger for at købsaftalen lever op til købers interesser.

Der er mange informationer, du som boligkøber skal tage højde for, derfor kan det være en god idé, at rådføre sig med en advokat. Det kan være svært, at forstå alle detaljerne i en købsaftale og derfor kan det være rart med professionelle øjne på sagen. Ved at inddrage en dygtig og erfaren bolig advokat i dit boligkøb, er du stillet bedst muligt.

Din professionelle sparringspartner

Ved et boligkøb er ejendomsmægleren altid sælgers repræsentant. Selv om du føler dig tryg ved købet af boligen og er opmærksom på negative ting ved boligen, er købsaftalen sjældent til din fordel. Mægleren arbejder for at give sælger den bedst mulige handel. Det kan derfor være en stor fordel, at du som køber alliere dig med en dygtig bolig advokat, som kan arbejde til din fordel.

Advokatfirmaet INDSIGT – din bolig advokat Aalborg og resten af Nordjylland. Vi hjælper dig med at fortolke og forstå købsaftalen og alle andre vigtige dokumenter i forbindelse med boligkøbet. Vi sikrer at du kan gennemskue alle konsekvenserne ved handlens detaljer og føle dig tryg ved boligkøbet.

Vi ordner det praktiske

Som bolig advokat gennemgår vi altid købsaftalen grundigt og nærlæser alle for boligkøbet relevante dokumenter. Her under el-rapporten, BBR-meddelelsen og tilstandsrapporten. Hvis vi finder manglende relevante oplysninger, indhente vi disse. Oplysninger som kan sikre dig mod ubehagelige overraskelser.

For alle vores boligkøbere udarbejder vi et advokatforbehold i købskontrakten. Forbeholdet sikrer, at du kan komme ud af købsaftalen ved pludselige opstået overraskelser.

Hos Advokatfirmaet INDSIGT har vi kontor både i Aalborg og Hjørring, og vores erfarne bolig advokater sidder altid klar til at hjælpe ved dit boligkøb. Søger du bolig advokat Aalborg eller resten af Nordjylland? Er du altid velkommen til at kontakte Kristian pr. tlf: 53 54 65 60 eller pr. mail: kristian@advokatfirmaetindsigt.dk.


Kristian Regnar Pedersen

Kristian Regnar Pedersen

Advokat

53 54 65 60

Mette Veggerby Sørensen

Mette Veggerby Sørensen

Sagsbehandler

93 39 40 30

Gitte Døi

Gitte Døi

Sagsbehandler

54 58 16 99