Familieadvokat Aalborg, Hjørring, familie advokat, familieret, arveret, dødsbobehandling

Familieadvokat Aalborg

Advokatfirmaet INDSIGT – din familieadvokat i Aalborg, Hjørring og resten af Nordjylland. Som familieadvokat hjælper vi med hverdagens jura. Det kan være i forbindelse med dødsbobehandling, udarbejdelse af ægtepagter og testamente. Hjælp i skilsmisse- og separationsager, bodeling, bopælssager, forældremyndighedssager, tvangsadoptionssager, sager om børnebidrag og tvangsfjernelse.

Hos os tilbyder vi professionel rådgivning inden for alle områder af arveret og familieret. Vi har den enkelte kunde i fokus, i alt hvad vi laver. For os handler det om at skabe tryghed for kunden i forbindelse med sagen. Kærneværdierne nærvær, ærlighed og relationer bygger grundlaget for vores arbejde.

Uanset om vi som familieadvokat skal være den rådgivende eller konfliktløsende part, hjælper vi gerne. Vi ved at jura og lovgivning er et svært emne. Men vi ved også, hvor vigtigt det er, at du forstår din sag og dine rettigheder. Vi bestræber os derfor altid på, at formidle det juridiske indhold i et let forståeligt sprog, så du kan føle dig tryg ved din sag.

Professionel råd og vejledning til hverdagens jura

Hos Advokatfirmaet INDSIGT lægger vi vægt på etik og høj faglighed. Derfor er vi altid opdateret inden for den nyeste praksis i forbindelse med familieret og arveret. Vi arbejder hen imod at forbygge og løse konflikter, samt at agere bindeled mellem sagens parter.

I sager hvor børn er omdrejningspunktet, kender vi vigtigheden af, at finde en hurtig løsning uden de store konflikter mellem forældrene. Det kan være sager om forældremyndighed, bopæl, samvær og tvangsanbringelse.

Søger du en familieadvokat i Aalborg, Hjørring eller resten af Nordjylland, sidder vi klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte Kristian pr. tlf: 53 54 65 60 eller pr. mail: kristian@advokatfirmaetindsigt.dk for en indledende, gratis og uforpligtende drøftelse af din sag. Hos Advokatfirmaet INDSIGT har vi kunder i hele Nordjylland, som vi hjælper fra vores kontorer i Aalborg og Hjørring.


Kristian Regnar Pedersen

Kristian Regnar Pedersen

Advokat

53 54 65 60

Mette Veggerby Sørensen

Mette Veggerby Sørensen

Sagsbehandler

93 39 40 30

Gitte Døi

Gitte Døi

Sagsbehandler

54 58 16 99