Tinglysning af skøde, pris, boligadvokat, skødeskrivning

Tinglysning af skøde

Tinglysning af skødet er en af de sidste og afgørende ting ved en bolighandel. Her bliver køber officielt den retmæssige ejer af ejendommen. Bliver skødet ikke tinglyst, er ejendomshandlen ikke juridisk gyldig. Det vil sige, at handlen kun er en aftale mellem sælger og dig som køber.

Overdragelsen af ejerskabet registreres i Tingbogen ved tinglysning af skødet. Tingbogen er et offentligt register over ejerskab af fast ejendom i Danmark. Og for en hver bolighandel er det et krav at der udarbejdes og tinglyses et skøde.

Professionel hjælp til tinglysning af skøde

Alle skøder er digitale dokumenter, som ved brug af NemID udarbejdes, underskrives og tinglyses online på tinglysning.dk. Tingbogen er offentlig tilgængelig, hvilket betyder at alle kan få indsigt i, de oplysninger som er registreret i Tingbogen.

Der er en række regler og retningslinjer, som skal overholdes i forbindelse med udarbejdelse af et skøde til tinglysning. Hos Advokatfirmaet INDSIGT er vi altid behjælpelige med udarbejdelse, underskrivning og tinglysning af skøde, så du som boligkøber kan få en tryg start på dit nye liv. Vi sikrer at skødet overholder gældende regler om indhold blandt andet: ejendommens adresse, oplysninger på sælger og køber, overdragelsesdato og købesum. Vi sørger for at skødet anmeldes til tinglysning og at tinglysningen går i orden.

Søger du råd og vejledning i forbindelse med et boligkøb? Eller hjælp til udarbejdelse og tinglysning af skøde? Hos Advokatfirmaet INDSIGT sidder vi klar til at hjælpe, så din boligdrøm kan blive til virkelighed.

Du er altid velkommen til at kontakte Kristian pr. tlf: 53 54 65 60 eller pr. mail: kristian@advokatfirmaetindsigt.dk for en indledende, gratis og uforpligtende drøftelse af din sag. Hos Advokatfirmaet INDSIGT har vi kunder i hele Nordjylland, som vi hjælper fra vores kontorer i Aalborg og Hjørring.


Kristian Regnar Pedersen

Kristian Regnar Pedersen

Advokat

53 54 65 60

Mette Veggerby Sørensen

Mette Veggerby Sørensen

Sagsbehandler

93 39 40 30

Gitte Døi

Gitte Døi

Sagsbehandler

54 58 16 99