Tvangsfjernelse advokat, af barn, tvangsanbringelse, af spædbarn, anbringelse af børn

Tvangsfjernelse advokat

En tvangsfjernelse/tvangsanbringelser er noget af det mest indgribende i familielivet og giver helt naturligt anledning til frustration og fortvivlelse for forældrene og barnet. Ved tvangsfjernelse kan en advokat hjælpe dig med viden om dine rettigheder som forældre.

Da en tvangsfjernelse er noget af det mest indgribende i et barns liv, er det også den sidste løsning. Hvis det vurderes at et barns sundhed eller trivsel er i fare i hjemmet, kan der gribes til tvangsfjernelse. Noget af det, der i mange sager udløser en tvangsfjernelse er alkoholmisbrug, stofmisbrug, vold i hjemmet eller psykisk sygdom.  Når et barn anbringes uden for hjemmet og uden forældrenes accept er der tale om en tvangsfjernelse.

Få hjælp ved tvangsfjernelse – advokat bistand

Hos Advokatfirmaet INDSIGT tilbyder vi professionel rådgivning inden for alle områder af familieret. Vores kærneværdier nærvær, ærlighed og relationer er grundlaget for vores arbejde.

I sager om tvangsfjernelse af børn rådgiver vi forældrene om, hvordan de er bedst stillede. Det kan være ved at acceptere en frivillig anbringelse eller ved at gå mod kommunens vurdering af, at en tvangsfjernelse er nødvendig.

Vi ved at lovgivning og jura er et svært emne. Derfor bestræber vi os altid på, at formidle det juridiske indhold i et let forståeligt sprog. Det er vigtigt, at du forstår sagens indhold og konsekvenser, så du kan træffe de rigtige beslutninger.

I sager hvor børn er omdrejningspunktet, det kunne være sager om tvangsfjernelse, er advokat bistand vigtig. Så sagen kan løses så hurtig som muligt og børnene kan få en afklaring.

Søger du tvangsfjernelse advokat? Eller ønsker du professionelle øjne på din sag? Så sidder vi klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte Kristian pr. tlf: 53 54 65 60 eller pr. mail: kristian@advokatfirmaetindsigt.dk for en indledende, gratis og uforpligtende drøftelse af din sag. Hos Advokatfirmaet INDSIGT har vi kunder i hele Nordjylland, som vi hjælper fra vores kontorer i Aalborg og Hjørring.


Kristian Regnar Pedersen

Kristian Regnar Pedersen

Advokat

53 54 65 60

Mette Veggerby Sørensen

Mette Veggerby Sørensen

Sagsbehandler

93 39 40 30

Gitte Døi

Gitte Døi

Sagsbehandler

54 58 16 99