Advokat Hjørring, Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev, Hirtshals, Nørresundby

Advokat Hjørring og resten af Nordjylland

Advokatfirmaet INDSIGT hvis du søger en advokat Hjørring og Aalborg, hvor du som kunden er i fokus. Med visionen om at gøre det lidt bedre end andre traditionelle advokatkontorer, etablerede vi i august 2019 Advokatfirmaet INDSIGT. Men selv om vi er nye, ved vi hvad vi taler om.

Vi har kunder i hele Nordjylland, som vi hjælper fra vores kontorer i Hjørring og Aalborg.

Kunden i fokus

I alt hvad vi laver, har vi den enkelte kunde i fokus. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved at overlade deres sag til os. Vi arbejder altid ud fra, at finde den bedste løsning for kunden, inden for de juridiske og økonomiske rammer som er givet.

Indsigt i den enkelte kunde og kærneværdierne nærvær, ærlighed og relationer bygger grundlaget for vores arbejde, uanset hvilken opgave vi stilles overfor. Om opgaven er for en Advokat Hjørring eller i resten af Nordjylland – hos os får alle den bedste service.

Uanset om vi som advokatfirma skal være den rådgivende part eller den konfliktløsende part, hjælper vi gerne. Vores mål er, at være en kompetent og professionel sparringspartner, samt at hjælpe kunden, inden deres sag ender som en højkonflikt sag. Vi bestræber os altid på, at formidle det juridiske indhold i et let forståeligt sprog, så kunden kender sin sag og kan føle sig tryg.

Vores hovedopgaver

Som advokat i Hjørring er nogle af vores primære opgaver: udarbejdelse af ægtepagt, testamente og samejekontrakt, samt udarbejdelse af dokumenter i forbindelse med familieoverdragelse af fast ejendom, køb af fast ejendom og forældrekøb.

Vi hjælper også i sager hvor børn er omdrejningspunktet og hvor det er vigtigt at finde en løsning uden store konflikter mellem forældrene. Det kan være sager om forældremyndighed, bopæl, samvær og tvangsanbringelse.

Søger du en advokat i Hjørring og resten af Nordjylland? Du er altid velkommen til at kontakte Kristian pr. tlf: 53 54 65 60 eller pr. mail: kristian@advokatfirmaetindsigt.dk for en indledende, gratis og uforpligtende drøftelse af din sag. Hos Advokatfirmaet INDSIGT har vi kontor i både Aalborg og Hjørring.


Kristian Regnar Pedersen

Kristian Regnar Pedersen

Advokat

53 54 65 60

Mette Veggerby Sørensen

Mette Veggerby Sørensen

Sagsbehandler

93 39 40 30

Gitte Døi

Gitte Døi

Sagsbehandler

54 58 16 99