Om os

Om os

Velkommen til Advokatfirmaet Indsigt

Advokatfirmaet INDSIGT er et nyt advokatfirma, som blev etableret i august 2019. Vores målsætning er, at gøre det lidt bedre end andre traditionelle advokatkontorer. Vi har base i Nordjylland med kontorer både i Hjørring og Aalborg. Vi er en lokalt forankret virksomhed med et bredt fagligt netværk.

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever tryghed ved, at vi vælger en løsning, hvor der skabes værdi for kunden – hver gang! Vi fokuserer derfor på, hvad det bedst mulige resultat er inden for de rammer, der er givet – såvel juridisk som økonomisk.

Kristian Regnar Pedersen

Kristian Regnar Pedersen

Advokat

53 54 65 60

Mette Veggerby Sørensen

Mette Veggerby Sørensen

Sagsbehandler

93 39 40 30

Med INDSIGT skaber vi værdi

Vi er en virksomhed med kerneværdier som ærlighed, nærvær og relationer. Vi er en moderne og dedikeret virksomhed – men lægger også vægt på ’gamle’ værdier som integritet, etik og høj faglighed. Vi er i stand til både at være den rådgivende part og den konfliktløsende part. Vores forhåbning er dog at være en virksomhed, som vil blive kontaktet, inden kundens sag er en højkonflikt sag, idet vores mål er at være en professionel og kompetent sparringspartner, der også kan være med til at forebygge frem for blot at konfliktløse.

Vores kunder anerkender herudover særligt vores evne til at formidle det juridiske indhold i et sprog, som alle kan forstå. Du er altid velkommen til at ringe for en indledende, gratis og uforpligtende drøftelse.